ACTIVITEITEN & AGENDA

ZONDAG 4 FEBRUARI: GEDICHTENDAG MET MAARTEN VAN DER GRAAFF

maandag 29 januari 2018
Liefhebbers van poëzie kunnen op zondag 4 februari terecht in Museum Jan Cunen. Dan wordt in het kader van de landelijke poëzieweek een gedichtenmiddag gehouden met als hoofdgast Maarten van der Graaff. Het gaat om een gezamenlijk initiatief van Bibliotheek Oss, boekhandel Derijks, Dichtersbent Oss en Museum Jan Cunen...


Maarten van der Graaff (1987) groeide op in een gereformeerd gezin op Goeree-Overflakkee en geldt als een van de meest getalenteerde auteurs van zijn generatie. Hij debuteerde in 2013 met de dichtbundel Vluchtautogedichten, die het jaar erop werd bekroond met de C. Buddingh’-prijs. In 2015 verscheen zijn tweede bundel Dood werk. Zijn eerste roman Wormen en engelen kwam in 2017 uit.

Naast het optreden van Maarten van der Graaff is er ook een interview met hem. Daarnaast zijn er voordrachten van leden van de Dichtersbent. De aanvang van de gedichtenmiddag is 14.00 uur.

Kaartverkoop
Kaarten zijn 5 euro voor leden en 7 euro voor niet-leden van de bibliotheek, online te koop en bij alle vestigingen van de NOBB. Wie een Museumjaarkaart heeft, wordt gevraagd deze mee te nemen.

Inschrijven nieuwsbrief

Email: