Museum Jan Cunen is een kunstmuseum gevestigd in een monumentale fabrikantenvilla in het centrum van Oss
Telefoonnummer
+31 (0) 412 798 000
Email
info@museumjancunen.nl

Workshop Art-Based Learning

Hoe lang kijk jij gemiddeld naar een kunstwerk? Uit onderzoek is gebleken dat de meeste bezoekers ongeveer een halve minuut besteden aan een kunstwerk. Wat zou er gebeuren als je langer naar één kunstwerk kijkt? Dit kun je ontdekken bij de workshop Art-Based Learning in Museum Jan Cunen.   

Iedere eerste en laatste zondag van de maand is er de mogelijkheid om een workshop Art-Based Learning te volgen in het museum. Art-Based Learning is een methodiek bedacht door Jeroen Lutters waarbij je gedurende langere tijd naar een kunstwerk kijkt. Je gaat aan de slag met jouw levensvragen met het kunstwerk dat jouw hart sneller doet kloppen.

Praktische informatie
De workshops op zondag vinden plaats tussen 13:30 en 15:00 uur. Deelnemers kunnen zich melden bij de kassa. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Kosten
€5,50 p.p. bovenop de museumentree.

Het is ook mogelijk om een workshop te boeken. Boek ten minste 2 weken van tevoren om een plek te garanderen. Daarnaast bieden wij ook Art-Based Learning workshops aan voor het bedrijfsleven (teamworkshop: ‘Google door je eigen geest!’ en het mbo (workshop ‘Kijk! Zo word je rijker dan van geld’). Voor meer informatie: jannepisters@museumjancunen.nl

Realisatie van de workshop Art-Based Learning is mede tot stand gekomen door een bijdrage uit de impulsgelden van de provincie Noord-Brabant.