CAFÉ CUNEN

Café Cunen
Café Cunen vormt de smakelijke verbinding tussen het museum en het Jan Cunen park, waar al je zintuigen geprikkeld worden. Het café is voor iedereen geopend, ook zonder museumticket. 
Je kunt kiezen voor een kopje koffie of thee, een heerlijke lunch bereid met streekproducten of een hapje en drankje tijdens het borrelmoment. Strijk neer op onze mooie bank met een heerlijk glas wijn, neem plaats aan de glazen bar met uitzicht op het stadspark, of geniet van ons heerlijke terras onder de bomen. Het café is wekelijks van dinsdag tot en met zondag geopend.


Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement? Museum Jan Cunen biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in een exclusieve, sfeervolle en inspirerende omgeving. Neem contact op met Nicôle via nicolevanwaterschoot@museumjancunen.nl voor meer informatie.

Osse proeftuin
We werken nauw samen met diverse partners uit Oss en omgeving. Hiermee dient het café als een Osse proeftuin met lokale ingrediënten van visspeciaalzaak Harold van Bakel, kaasspeciaalzaak Bon Fromage, Wijnhuis Oss. 

Menukaart