Trouwen in het museum

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Midden in het stadspark van Oss, vol monumentale bomen, vind je ons museum. De historische ambiance geeft een sfeer die je speciale dag nog bijzonderder maakt.  

Op de feestelijke dag kun je de originele portiek van het museum gebruiken voor je binnenkomst in de statige en ruime hal. Vanuit hier gaan jullie via de originele stolpdeur naar de Trouwzaal.

In de Trouwzaal, omringd door prachtige kunst mogen jullie volmondig ‘ja’ zeggen. Een toost uitbrengen, de taart aansnijden en eventueel een kleine receptie zijn ook mogelijk. Dit is, als het weer meezit, ook te organiseren in de KiOSSk in het stadspark. Voor de toost schenken wij een overheerlijke prosecco of cava maar een champagne kan natuurlijk ook!

Na de ceremonie en/of receptie kan er ook een fotoreportage geboekt worden. Aan fotogenieke plekken in het museum geen gebrek: de trapopgang in de portiek, de trap met het glas-in-lood raam op de achtergrond en uiteraard de Trouwzaal. Tegelijkertijd kunnen wij jullie gasten een interessante rondleiding aanbieden, zodat jullie alle tijd hebben voor het vastleggen van deze geweldige dag.

Als jullie interesse hebben in trouwen in onze prachtige monumentale villa dan zijn er een aantal punten van aandacht:

- De ambtenaar van de burgerlijke stand wordt door jullie geregeld. Klik hier voor meer informatie.
- Je mag zelf je eigen taart bestellen en bij ons laten bezorgen. Wij zorgen na het aansnijden van de taart voor het uitserveren en de gewenste drankjes. Kijk hiervoor ook even naar onze receptiearrangementen.
- Als jullie de receptie in de KiOSSk in het park willen houden, zorgen wij dat de Trouwzaal evengoed beschikbaar is mocht het weer tegenvallen. Voor een reservering in de KiOSSk geldt ook het verhuurtarief van de Trouwzaal.

Natuurlijk is Museum Jan Cunen ook de plek om een zakelijk evenement - een presentatie, jaarvergadering of uitreiking bijvoorbeeld - maar ook een persoonlijke viering te organiseren. Graag koppelen wij je activiteit dan aan een rondleiding door de collectie. Door een uitstekende samenwerking met onze cateringpartner Van Gruijthuijsen faciliteren wij ook diners en grotere evenementen in onze sfeervolle villa.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Jany Burgers door te mailen naar events@museumjancunen.nl of bel 0412 798000. 

Foto's door Sandy Peters, www.sandypeters.nl