Je event in het museum

Ook voor evenementen of zakelijke bijeenkomsten zet Museum Jan Cunen graag haar deuren voor u open. Museum Jan Cunen beschikt over een karakteristieke en historische trouwzaal en burgemeesterskamer en een eigentijds museumcafé met heerlijk terras in het Jan Cunen park. Dit alles biedt een uniek decor voor uw evenement in het mooiste gebouw van Oss (eerste plaats verkiezing Mooiste gebouw van Oss 2018). 

In samenwerking met het Museum Jan Cunen kunt u uw zakelijk evenement, zoals een presentatie, bijeenkomst of viering extra cachet geven. 

Organiseert u uw evenement bij Museum Jan Cunen, dan steunt u het behoud en beheer van cultureel erfgoed. Wij laten u graag kennismaken met onze tentoonstellingen door middel van een groepsrondleiding, lezing of artist talk. Ook behoort het volgen van de workshop Art-Based Learning tot de mogelijkheden. Regelmatig organiseert het museum interactieve activiteiten met o.a. kunstenaars gerelateerd aan lopende tentoonstellingen, die het bezoeken waard zijn. 

Museum Jan Cunen biedt een sfeervolle, historische plek voor een huwelijksceremonie, eventueel aangevuld met een toost, het aansnijden van de taart of een kleine receptie. De karakteristieke trouwzaal, burgemeesterskamer, het mooie park en haar kiosk zijn allen zeer geschikt om deze bijzondere dag feestelijk te vieren. 

Heeft u persoonlijk iets te vieren dan bent u ook bij Museum Jan Cunen van harte welkom. Wat dacht u van een familiedag gecombineerd met een museumbezoek of een uitdagende speurtocht door het museum voor kinderen? Een borrel, receptie, high tea of diner; het zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden. 

Museum Jan Cunen werkt voor het cateren van evenementen en diners samen met Van Gruijthuijsen catering. Zij zorgen voor zorgeloos culinair genieten op maat. Het team Evenementen van Museum Jan Cunen neemt met veel plezier de cateringwensen met u door en maakt vervolgens een passend en culinair voorstel. 

Zelf een evenement organiseren in Museum Jan Cunen of liever eerst nog wat meer informatie? Mail dan naar events@museumjancunen.nl of bel 0412 - 798 000.